Bany a Esparraguera

Bany a Esparraguera
Bany a Esparraguera

Bany a Esparraguera

El client volia reformar el bany de la seva casa, ja que disposava d'un espai bastant reduït i els mobles que venien amb la casa no complien la comoditat i facilitat d'ús que requerien.

Nosaltres vem visitar el client, vem veure l'espai disponible i varem prendre mesures. El client volia mobles de magatzematge, però que alhora l'espai no resultés carregat. Posteriorment li varem fer arribar el pressupost i un senzill render de com vèiem el disseny i la estructura del seu futur bany.

Al client li va semblar bé i varem començar amb la reforma. Vem fabricar mobles a mida que es van adaptar al petit espai del que disposàvem, però amb una gran capacitat per guardar tovalloles i productes de condícia.

Es va instal·lar lavabo i vàter suspesos per minimitzar l'espai i donar major sensació d'amplitud a l'estada. A més es van canviar els taulells i les rajoles per instal·lar-ne unes altres de color clar, que van aconseguir un ambient senzill i minimalista sense recarregar l'espai.

El client va quedar molt content amb el resultat.

Estic molt satisfet amb el projecte. Tinc un bany petit i necessitava adaptar els mobles a un espai reduït. Com els mobles són a mida, no he tingut cap problema i m'ha quedat un espai còmode i útil a la vegada que elegant i modern.