Cuina a Martorell

Cuina a Martorell
Cuina a Martorell

Cuina a Martorell

El client buscava reformar la seva cuina, ja que la mateixa tenia 30 anys. Buscava materials de primera qualitat, que li aguantessin uns altres 30 anys, però que no suposés una despesa enorme.

A la Fusta, vam anar a veure l'espai disponible, varem estudiar l'estancia i després d'acordar el disseny i els materials que volia el client varem pendre les mides. Posteriorment li vam passar un pressupost al client amb un render aproximat amb la idea del disseny de la cuina.

Al client li va entusiasmar la idea i ens vam posar mans a l'obra. Varem utilitzar una fusta de faig tractada per a tots els mobles, que es van fabricar a mida des de la nostra fàbrica per a poder adaptar-se a la perfecció l'espai disponible del client. Varem proveïr tant els fogons com els electrodomèstics i les aixetes amb els nostres proveïdors, per lliurar la cuina completament acabada en un termini de 20 dies.

El client va quedar 100% satisfet amb el nostre treball. Esperem que la cuina li duri uns altres 30 anys o més, ja que oferim garantia de per vida en tots els mobles de cuina que fabriquem.

L'experiència ha estat molt bona. Estic encantada amb els serveis de La Fusta. Vaig reformar la meva cuina fa alguns mesos amb ells i no he tingut cap problema amb els mobles. Materials de qualitat i la instal·lació és robusta i resistent. Sens dubte tornaré a comptar amb ells en el futur.